Betalingsproblemer? Søk om inkassolån

Budsjett og personlig økonomi er ikke alltid enkelt for alle. Det er faktisk ganske vanskelig for de fleste. Hvem av oss har vel ikke betalt en regning for sent? Arbeidsmarkedet er til tider vanskelig og i tillegg er de færreste nordmenn flinke til å lage husholdningsbudsjett. Dermed kan de fleste av oss gå i luksusfella som det heter.

Det vil si at man tror man har bedre økonomi enn man egentlig har, eller at man har et forbruk som er tilpasset lønnsinntekt som plutselig blir lavere grunnet nedbemanning, halv stilling, lang tids sykefravær og så videre.

Og når man havner litt på etterskudd økonomisk kommer inkassokrav fra ulike kreditorer. Da er det viktig å ta grep så snart som mulig for å unngå mange kredittanmerkninger og store økonomiske konsekvenser. Men det finnes en smart løsning: å få finansiering som hjelper deg å komme på forskudd igjen. Har du mange inkassokrav kan du nemlig søke om inkassolån.

Et inkassolån er et lån med sikkerhet, det vil si sikkerhet eller pant i fast eiendom. Og om du har mye gjeld er det faktisk ikke et problem det heller, du kan søke om inkassolån for alle dine lån på opptil 7,5 millioner kroner og rente så lav som bare 6,1%.

Mer at din lånesøknad ikke er bindende og du velger selv om du skal slå til på lånetilbudet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits