MamaMia Bingo!

Det finnes mange bingosider å velge blant på nettet. En av de aller mest populære er MamaMia Bingo. Hos denne koselige spilloperatøren kan man hygge seg med all slags bingo. Premiene er digre og trekningene avholdes hyppig.

Noe som har vært viktig for mange av de norske bingo-entusiastene som opp gjennom årene har meldt seg inn hos MamaMia Bingo har vært denne bingohallens fokus på en trivelig og sosial spilleopplevelse. 

Hos MamaMia Bingo er det nemlig kosen som står i høysete. Du kan hygge deg med alskens morsomme sidespill, og la deg underholde av gjestfrie bingoverter. Selvsagt kan du også chatte med andre spillere i løpet av bingotrekninger. Her kan du med andre ord slå av en prat akkurat som når man spiller «vanlig» bingo. 

MamaMia Bingo har blitt en favoritt her til lands. Les videre for å finne ut mer info om hvorfor! 

Derfor er MamaMia Bingo Norges online bingo favoritt
La oss ta det første først: det er bingo som er selve kronjuvelen hos MamaMia Bingo. Mens en del spillsider som har bingo i stor grad legger fokus på andre spill, særlig kasino, er det her bingoen som regjerer. 

Du kan delta i trekninger som går fortløpende. I MamaMia Bingos forskjellige bingorom velger og vraker du blant alle slags typer bingo. Du vil finne 75-ball, 90-ball, variant-bingo, mønstre-bingo, m.m. 

Du spiller veldig enkelt via datamaskinen, på smarttelefonen eller nettbrettet. Det er utrolig enkelt, noen slags dataekspert trenger du i hvert fall ikke å være! Hos MamaMia Bingo er det enkelt å melde seg inn, kjøpe bingobrett og vinne penger.

Hvis du er glad i å spille bingo kan det godt hende at det skyldes den sosiale rammen rundt spillingen. Den har blitt ivaretatt hos MamaMia Bingo. Du kan slå opp en samtale med andre spillere underveis. Mange vennegjenger har meldt seg inn hos dette selskapet slik at de kan spille sammen via dataen. Mang et vennskap har også blomstret mellom bingo-entusiaster som møtes for første gang hos MamaMia bingo!

Selskapet legger så stor vekt på sosial bingomoro at de til og med avholder treff og arrangerer reiser for sine medlemmer. 

Slik åpner du konto hos MamaMia Bingo 
Det er veldig enkelt å komme i gang med online bingo hos MamaMia Bingo. Selv hvis du ikke har vært medlem hos online spilleselskaper tidligere, vil du ikke ha noe problem med å opprette konto hos MamaMia Bingo. Alt som skal til er å følge denne enkle prosedyren:

  • Gå til MamaMia Bingos hjemmeside
  • Klikk «Åpne Konto!»
  • Fyll ut et enkelt skjema
  • MamaMia sender deg en epost på adressen du oppgir ? den inneholder en lenke du klikker for å bekrefte at du vil bli medlem
  • Spill bingo på nett!

 

Verre er det ikke! Skulle du allikevel ha spørsmål eller treffe på problemer, er det bare å kontakte MamaMia Bingo. Selskapet er kjent for å varte opp med meget solid kundestøtte. Her kan du alltid få svarene du behøver fra vennlige og profesjonelle ansatte. 

Dette gir en fin trygghetsfølelse. Det finnes ingen tvil om at MamaMia Bingo drives av hyggelige og redelige folk. Når man har med netthandel å gjøre er jo det alltid fint å vite.

Husk at du kan åpne konto også via telefon og nettbrett. Du følger samme fremgangsmåte, og vil kunne opprette medlemskap på noen få strakser.  

Nye medlemmer får gratis bingo bonus hos MamaMia Bingo
Når du har meldt deg inn hos MamaMia Bingo vil du med en gang få en gratis gave som en liten velkomstbonus. Den består av 50 kr som du kan bruke til å spille bingo for. Dette er en såkalt bingo bonus uten krav om innskudd. Det vil si at du ikke forplikter deg til å sette inn penger på kontoen din når du mottar den. 

MamaMia Bingo vil at du skal trives. Av den årsak lar de deg altså spille litt på husets regning til å begynne med. Hvis du ikke har lyst til å spille videre for egne penger er det ingenting i veien for å bare gå din veg når du har spilt for de 50 kronene du mottok i gave. 

Dette er et raust tilbud som du altså kan dra nytte av uten at det koster deg et eneste øre! Mange bingosider (bingoguiden.net/bingosider) byr på velkomstbonuser av noen type, men en bonus uten krav om innskudd er en sjeldenhet. Derfor råder vi alle som er glade i bingo til å slå til!

Skulle du bestemme deg for å sette inn penger hos MamaMia Bingo, vil selskapet by på nok en kjekk bonus. Den er på 100 % og verdt opptil 1000 kr. Det vil si at du kan spille for dobbelt så mye som du selv setter inn opptil en øvre grense på 1000 kr.

Snakk om å gi spillingen en knallstart!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits